Villapark Eikelenburgh, Rijswijk

Plan uw route naar de locatie van het project Villapark Eikelenburgh door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:Villapark Eikelenburgh, Rijswijk

Villapark Eikelenburgh die naam zegt al wat u kunt verwachten. Stijlvolle woningen in een decor van groen. De rand van Rijswijk heeft altijd al die natuurlijke uitstraling gehad. Wist u dat hier eeuwen terug veel buitenplaatsen te vinden waren? Die indruk heeft u straks ook in Villapark Eikelenburgh. De entree van het park ligt aan een laan met statige bomen. Alsof u uw éigen buitenplaats oprijdt...

Uw woning is niet alleen omgeven door groen, de ligging van Villapark Eikelenburgh is ook nog eens heel gunstig. Naar winkelcentrum In de Bogaard? Nog niet eens tien minuten fietsen. Hartje Rijswijk? Een kwartiertje. En ook met de auto bent u snel waar u zijn wilt. De A20 en de N211 liggen om de hoek. Den Haag, Delft en Zoetermeer zijn daardoor goed bereikbaar.

Ook om te recreëren of er eens even lekker uit te zijn heeft u mogelijkheden genoeg. Fietsen naar de kust, een rondje maken door Midden-Delfland of het Groene Hart ontdekken, achter Zoetermeer. Ook die privileges heeft u als aanstaand buitenplaatsbewoner straks dichtbij.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Robert Kuiper
Frisia Makelaars
Javastraat 1
2585 AA 'S-GRAVENHAGE
070-3420101
nieuwbouw@frisiamakelaars.nl

Robert Kuiper

Hugo Janssens
Makelaardij Wvk BV
Parkweg 319
2271 BD VOORBURG
070-3861210
info@wvk.nl

Hugo Janssens

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project