Villapark Eikelenburgh, stijlvol wonen in Rijswijk

Een locatie als Eikelenburgh, aan de Rijswijkse Sir Winston Churchilllaan, verdient het om een nieuwe toekomst te krijgen die getuigt van historisch besef. Villapark Eikelenburgh is al voor een groot deel gerealiseerd, ruim 180 huizen zijn reeds gebouwd en bewoond. In fase 8 komen vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen type Aquamarijn en Toermalijn en geschakelde herenhuizen. Kenmerkend voor Villapark Eikelenburgh is de markante en gewilde jaren '30 architectuur van de Haagse school. Een van de inspiratiebronnen is de groene Haagse wijk Marlot.

Openbaar en privégroen zorgen voor een groene woonwijk. Brede stoepen vormen een veilige plek voor spelende kinderen, die zich ook in de speciale speelplekken in de wijk kunnen uitleven.

Alle woningen worden voorzien van een luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur, een luxe badkamer, een hoogwaardig afwerkingsniveau. Ook voldoen de woningen aan de strengste energie prestatienormen door toepassing van zonnepanelen, een gebalanceerd ventilatiesysteem en driedubbel glas. En in fase 8 kunt u stoken en koken zonder gas!

Impressie ModelwoningVillapark Eikelenburgh - ModelwoningVillapark Eikelenburgh - ModelwoningVillapark Eikelenburgh - ModelwoningVillapark Eikelenburgh - Modelwoning

Geïnteresseerd in Villapark Eikelenburgh?

Wilt u ook een prachtige nieuwbouwwoning kopen in de mooiste wijk van Rijswijk?
Schrijf u in als geïnteresseerde of bel met één van de makelaars.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Robert Kuiper
Frisia Makelaars
Javastraat 1
2585 AA 'S-GRAVENHAGE
070-3420101
nieuwbouw@frisiamakelaars.nl

Robert Kuiper

Hugo Janssens
Makelaardij Wvk BV
Parkweg 319
2271 BD VOORBURG
070-3861210
info@wvk.nl

Hugo Janssens

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project