Villapark Eikelenburgh, stijlvol wonen in Rijswijk

Rijswijk stond vroeger bekend om z’n buitenplaatsen. Met Villapark Eikelenburgh keert die tijd weer terug. Wonen aan de rand van de stad, omgeven door groen in een rustige omgeving: dat kan gewoon nog in de Randstad. Hier, aan de Winston Churchilllaan, woont u ideaal. Villapark Eikelenburgh is royaal van opzet. De natuur heeft er de ruimte. Kinderen trouwens ook. Zij kunnen heerlijk spelen op verschillende speelplekken of lekker op de brede stoep voor de deur.

Alle woningen zijn ontworpen in de jaren dertigstijl. Het is de stijl die u herkent van de erkers, de brede dakoverstekken en de strakke lijnen. Kijk maar naar de vijf typen van fase 8: Opaal (grote herenhuizen), Toermalijn (riante twee-onder-een-kapvilla’s), Amethist en Aquamarijn (twee-onder-een-kapwoningen) en Robijn (vrijstaande villa’s).

Wat óók typerend is voor de jaren dertigstijl: een luxe afwerking. Die vindt u terug in alle typen. Een pracht van een keuken met alle inbouwapparatuur is inclusief. Net als de badkamer die tot in de details is afgewerkt!

Openbaar en privégroen zorgen voor een groene woonwijk. Brede stoepen vormen een veilige plek voor spelende kinderen, die zich ook in de speciale speelplekken in de wijk kunnen uitleven.

Alle woningen worden voorzien van een luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur, een luxe badkamer, een hoogwaardig afwerkingsniveau. Ook voldoen de woningen aan de strengste energie prestatienormen door toepassing van zonnepanelen, een gebalanceerd ventilatiesysteem en driedubbel glas. En in fase 8 kunt u stoken en koken zonder gas!

Geïnteresseerd in Villapark Eikelenburgh?

Wilt u ook een prachtige nieuwbouwwoning kopen in de mooiste wijk van Rijswijk?
Schrijf u in als geïnteresseerde of bel met één van de makelaars.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Robert Kuiper
Frisia Makelaars
Javastraat 1
2585 AA 'S-GRAVENHAGE
070-3420101
nieuwbouw@frisiamakelaars.nl

Robert Kuiper

Hugo Janssens
Makelaardij Wvk BV
Parkweg 319
2271 BD VOORBURG
070-3861210
info@wvk.nl

Hugo Janssens

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project