Villapark Eikelenburgh, stijlvol wonen in Rijswijk

Een locatie als Eikelenburgh, aan de Rijswijkse Sir Winston Churchilllaan, verdient het om een nieuwe toekomst te krijgen die getuigt van historisch besef. In een aantal fasen krijgt Eikelenburgh een woonbestemming. Hier komen vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande villa's. Kenmerkend voor Villapark Eikelenburgh is de markante en gewilde jaren '30 signatuur van de Haagse school. Een van de inspiratiebronnen is de groene Haagse wijk Marlot.

Openbaar en privégroen en parken zorgen voor een groene woonwijk. Brede stoepen vormen een veilige plek voor spelende kinderen, die zich ook in de speciale speelplekken in de wijk kunnen uitleven. Als het hele villapark is gerealiseerd, zal de wijk uit circa 300 woningen bestaan.

De volgende fase van Villapark Eikelenburgh

Villapark Eikelenburgh begint haar uitstraling van een villawijk waar te maken. Fase 4 is opgeleverd en de bouw van fase 5 is in juli jl. gestart. Fase 6, gelegen aan de rand van de wijk in het groen, zal bestaan uit dezelfde mooie woningen als in de eerdere fase. Deze fase is nu in verkoop. Fase 7 is momenteel ook in verkoop. Ook alle koopwoningen in fase 7 worden voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer, een hoogwaardig afwerkingsniveau en voldoen door onder andere de toepassing van zonnepanelen, een gebalanceerd ventilatiesysteem en driedubbel glas aan de strengste energie prestatie normen.

Impressie ModelwoningVillapark Eikelenburgh - ModelwoningVillapark Eikelenburgh - ModelwoningVillapark Eikelenburgh - ModelwoningVillapark Eikelenburgh - Modelwoning

Geïnteresseerd in Villapark Eikelenburgh?

Wilt u ook een prachtige nieuwbouw villa kopen in een stijlvolle wijk in Rijswijk?
Schrijf u in als geïnteresseerde of bel met een van de makelaars.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Robert Kuiper
Frisia Makelaars
Javastraat 1
2585 AA 'S-GRAVENHAGE
070-3420101
wonen@frisiamakelaars.nl

Robert Kuiper

Hugo Janssens
Makelaardij Wvk BV
Parkweg 319
2271 BD VOORBURG
070-3861210
info@wvk.nl

Hugo Janssens

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project