Nieuws

admin
10:27 | 30-03-2020

De voorbereidingen en bouw van uw woning gaan door, ondanks het coronavirus

Nu het coronavirus de wereld stevig in zijn greep houdt, zult u zich ongetwijfeld afvragen wat dit betekent voor de voortgang van de bouw van de woningen. Voor u is het goed om te weten dat het projectteAM Villapark Eikelenburgh alles op alles zet om de afgesproken dienstverlening te kunnen blijven uitvoeren.

De bouwsector heeft noodzakelijke maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, overeenkomstig de richtlijnen van de overheid en van het RIVM. Dit betekent onder andere dat wordt gewerkt in kleinere ploegen, dat gelijktijdige aanwezigheid van groepen collega’s, bijvoorbeeld rond lunchtijd, wordt vermeden en dat er extra aandacht is voor hygiëne. Desondanks gaat de realisatie van de projecten die worden uitgevoerd in opdracht van AM op vrijwel alle locaties door. Op sommige plekken kan er vanwege de bovengenoemde maatregelen wel sprake zijn van enige vertraging. Wij willen hierbij graag complimenten geven aan de mensen op de bouwplaats die in deze bijzondere periode doorwerken.  

Ook alle betrokken partijen die verantwoordelijk zijn voor ontwikkeling en verkoop van de projecten, werken door, zij het dat zij dit allemaal vanuit huis doen en daarbij veel gebruik maken van telefoon, e-mail en Skype. Op dit vlak is geen sprake van vertraging. Wij zijn via alle reguliere kanalen bereikbaar voor uw vragen.  

Wij vertrouwen erop u hiermee goed te hebben geïnformeerd over de voortgang van onze activiteiten in deze bijzondere tijd. Mocht u vragen hebben over de voortgang van een specifiek project, neemt u dan contact op met Nel Pelle-Plugge via telefoonnummer 030 – 6097317 of via nel.pelle@am.nl.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Robert Kuiper
Frisia Makelaars
Javastraat 1
2585 AA 'S-GRAVENHAGE
070-3420101
nieuwbouw@frisiamakelaars.nl

Robert Kuiper

Hugo Janssens
Makelaardij Wvk BV
Parkweg 319
2271 BD VOORBURG
070-3861210
info@wvk.nl

Hugo Janssens

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project