Nieuws

Admin
11:35 | 01-07-2019

Verkoop fase 8 gestart

De verkoop van fase 8 van Villapark Eikelenburgh is gestart! Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor een woning in dit project. 

Meld u aan via het belangstellingsformulier en u ontvangt een mail met een link voor het inschrijfproces. De inschrijfprocedure wordt verder uitgelegd en hoe u zich definitief in kunt schrijven voor een woning in dit project.

Meet and Greet:
Op maandag 1 juli a.s. van 17.00 tot 19.00 uur is de meet & greet van fase 8. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk uitleg over deze fase? Kom dan gezellig naar het informatiecentrum aan de Sir Winston Churchilllaan 1033 in Rijswijk, dan vertellen wij u er alles over. In het informatiecentrum staat de prachtige maquette van het hele plan en er ligt een sfeerbrochure over de woningen voor u klaar. En natuurlijk zijn er hapjes en een drankje voor u geregeld.

Ook kunt u kennismaken met mensen van de makelaarskantoren Frisia Makelaars, Olsthoorn Makelaars en WvK Makelaars, BAM Wonen en de keukenshowroom Bemmel & Kroon, kortom iedereen! Zodat u helemaal goed geïnformeerd een keuze kan maken voor een huis in Villapark Eikelenburgh fase 8.

We ontmoeten u graag op 1 juli!
(De parkeermogelijkheden zijn beperkt, wij adviseren u om, indien mogelijk, op de fiets te komen)

Nieuwbouw Villapark Eikelenburgh

Nu of Nooit! Wonen in een luxe woning in Villapark Eikelenburgh
Nog één kans om vrijstaand of in een twee-onder-een-kap te wonen aan de groene rand van Rijswijk. Binnen het bereik van alle hotspots, dichtbij de ontsluitingswegen. Prachtig, die architectuur uit de jaren dertig. Die geeft Villapark Eikelenburgh meteen een onderscheidende uitstraling. Erkers, dakoverstekken, strakke lijnen: op en top de Haagse School. Maar u kijkt niet alleen naar het verleden, u denkt ook aan de toekomst. Woningen zijn gebouwd met duurzame materialen. En vooral heel energiezuinig. Zonnepanelen minimaliseren de elektriciteitskosten. En u kookt en stookt zonder gas!

Hoe Villapark Eikelenburgh fase 8 gaat worden kunt u zien in de digitale brochure. Heel veel kijkplezier!

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Robert Kuiper
Frisia Makelaars
Javastraat 1
2585 AA 'S-GRAVENHAGE
070-3420101
nieuwbouw@frisiamakelaars.nl

Robert Kuiper

Hugo Janssens
Makelaardij Wvk BV
Parkweg 319
2271 BD VOORBURG
070-3861210
info@wvk.nl

Hugo Janssens

Corrine Juffermans
Olsthoorn Makelaars
Santiagosingel 1
2548 HN 'S-GRAVENHAGE
070-3084656
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Corrine Juffermans
Ligging van het project